En bil med mange muligheder

Institution CarsEn bil til institutionsbrug kan indrettes på rigtig mange forskellige måder og fås i lige så mange størrelser. Der findes biler, hvor der kan være 3 passagerer i kørestol med, men der er også større busser, hvor der er plads til op til 17 personer af gangen. Det udstyr, som findes på området i dag, er meget fleksibelt, og det giver mulighed for at indrette det indvendige helt efter, hvordan de konkrete behov er. Bussens passagerer kan sidde ved siden af hinanden, som det kendes fra almindelige biler og busser, men de kan også sidde med ryggen mod siderne, så der er plads i midten til personalet, hvis der er nogen af dem, som er med bussen, der kan have behov for hjælp og støtte på turen, og så er det lettere at komme til og give den nødvendige hjælp undervejs.
Institutionsbiler indrettes generelt med rigtig god plads og højt til loftet. Det er ikke kun en bil, det er også en arbejdsplads for nogen af dem, der er med, og der skal være et godt og fornuftigt arbejdsmiljø, når man skal fra punkt A til punkt B.
Der er også mulighed for at få en institutionsbus, hvor der kan flyttes rundt på det udstyr, som er med i bilen. Så kan der sættes forskellige sæder op og gøres plads til forskellige typer af brugere alt efter behov. På den måde kan man få en bil, som passer til alle situationer og til alle de personer, man gerne vil have med på tur. Ved at kunne flytte rundt på sæder og udstyr får man reelt et utal af busser i den ene bus, og så er det blot størrelsen på bussen, man skal være sikre på fra starten af. Da udstyret passer sammen, kan man efterfølgende få noget nyt, som passer ind, hvis der skulle være behov for det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *