Institutionsbusser er noget, der er i høj kurs, og der er hårdt brug for busser til personer med specielle behov. Det kan man læse om på hjemmesiden, hvor der fortælles om busser, der findes på markedet. Dette kan være busser med lift til kørestolsbrugere eller det kan være busser med særlig pladser til dem, som har elektriske kørestole. Det kan desuden være busser til mennesker, som skal spændes fast på grund af forskellige handicap. Uanset hvilken bus der er tale om, oplyser hjemmesiden om dette.
De busser, som man kan blive klogere på her på hjemmesiden er alle med det formål at give institutioner valg, så de kan tilbyde deres beboere de bedste forhold og være med til at gøre ekskursioner og ferier mulige.
Man kan på hjemmesiden se, om det kan betale sig for en institution at lease en bus eller om det bedre kan betale sig at købe. Det afhænger jo også meget af, hvilke specielle modifikationer, som der skal foretages på den bus, som institutionen skal bruge. Hvis man ved, at ens behov varierer efter, hvilke beboere der er til stede, er leasing en mulighed, så man hele tiden har en bus, der opfylder de konkrete behov. Har man derimod altid samme type af handicaps hos beboerne, så kan det måske bedst svare sig at købe sin egen bus, så man ved, at man har den, hver gang behovet opstår, og man kan derfor også spontant kan tage af sted på en tur. Er der tale om en kommunal institution, er der gode muligheder for en kommunal leasingaftale, der kan opfylde de konkrete behov.