Love og regler

Laws and rulesDanmark er et gennemreguleret land, og det gælder også, når det kommer til befordring af handicappede, hvad enten det er en bus, som man selv ejer eller om der er tale om en bus, som man har lejet eller leaset til lejligheden.
De firmaer, som arbejder inden for dette område, har godt styr på reglerne, og man kan derfor have tillid til, at de nok skal sørge for, at både bilen og papirerne er i orden.
Bilen skal fungere som alle andre køretøjer, og den skal selvfølgelig gennem almindelig service og have udbedret skader hos en mekaniker, hvis det skulle blive nødvendigt. Samtidig skal det udstyr, som installeres i bilerne såsom særlige sæder, seler til kørestolsbrugere og lifte, leve op til lovens krav til sikkerhed for både dem, som skal sidde på en særlig måde, men også for dem, som skal betjene det installerede udstyr, så arbejdsforholdene er i orden. Det skal således ikke være forbundet med en unødvendig risiko at passe sit arbejde, når alle skal med ud at køre. Danske firmaer går rigtig højt op i sikkerhed, og der findes ikke et sted, hvor man ikke kan spørge ind til alle reglerne, og hvordan det hele bliver installeret, så det både er lovligt, sikkert og funktionelt at arbejde med.
Har man lejet en bil med chauffør, så gælder de almindelige køre- og hviletidsregler, som det er tilfældet for alle chauffører. Man skal derfor sørge for, at ruten og køreplanen er kendt på forhånd, så man er sikre på, at chaufføren kan udføre arbejdsopgaven inden for reglerne. Når man bestiller kørsel på denne måde, så skal man selvfølgelig kunne oplyse alt dette, så det er på plads fra starten af.
Endeligt kan firmaerne hjælpe med, hvordan papirer til SKAT skal udfyldes, hvis man køber bilen, så de afgifter, man er fritaget for, bliver angivet korrekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *