På tur uden for Danmarks grænser

On tour outside DenmarkHvis man ejer en bus i institutionen, så kan man med fordel også bruge den til at køre uden for landets grænser, hvis man har lyst til det. Både på ferier, men også, hvis man bare bor tæt på en grænse og synes, at det kunne være hyggeligt at krydse den med jævne mellemrum. For fordelen ved en bus, uanset dens størrelse, er, at der kan være flere personer og eventuel baggage, end der kan være i en almindelig personbil.
Da denne type af busser også kommer med almindelige sæder til personer, som ikke er afhængige af en kørestol, er det muligt at leje sådan en, hvis en person samt venner eller familien skal på ferie i Europa. Man vil få meget mere plads end i en almindelig bil, og er man flere end 5 personer, så kan man lige pludselig alle sammen være i en bus sammen i stedet for at køre i hver sin bil. Pludselig bliver en ferie både mere hyggelig og mere intim, og har man en eller flere, der skal med, der har et handicap, er det heller ikke et problem længere, for busser som disse kan indrettes, så der er plads til alle uanset behov.
Det er blot at leje en bus, som kan fungere som en institutionsbus, når man skal af sted, og så venter hele Europa bare derude. Det samme scenarie er naturligvis en mulighed for en institution, som ikke har en bus selv, men som gerne vil til udlandet med institutionens beboere, der ikke har mulighed for at flyve. Med en bus kan man holde pauser, som det passer beboerne bedst, og med mindre der er tale om en stor bus, så kan alle med et almindeligt kørekort sætte sig bag rattet, så arbejdet kan fordeles mellem alle, der er med på turen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *