Spar penge på bussen online

Det kan være en fordel at undersøge mulighederne for at lease eller købe transportmidler til personer med særlige behov eller til institutioner. Institutioner har ofte særlige transportbehov til ekskursioner eller andre udflugter. Det rigtige køretøj har en stor betydning for brugere, der har behov for ekstra plads eller særligt udstyr. En rummelig bus er hensigtsmæssig for mange institutioner, og der er mulighed for at spare penge, hvis flere institutioner bruger busserne i fællesskab. Kommunale institutioner har mulighed for at få en leasingaftale med kommunen, så transporten bliver både billigere og lettere tilgængelig.

Her kan du spare penge

I dag kan det være dyrt at transportere sig rundt i landet. De offentlige transportmuligheder er dyre og ikke altid tilgængelige for personer med særlige behov. Det kan også være en udfordring at transportere større grupper rundt med de offentlige busser. Både privatpersoner og institutioner kan derfor spare penge på at købe eller lease deres egen bus. Hvis man sørger for, at køretøjet bliver vedligeholdt, er der tilmed god mulighed for at kunne sælge det brugt. Derfor kan du med fordel undersøge, om det kan betale sig for dig eller din institution at købe eller lease køretøjer. Læs mere om at handle på nettet på online-lagersalg.dk

shutterstock_182800907Busser til de fleste behov

Det er vigtigt, at et transportmiddel opfylder de mest grundlæggende behov, hvis dagligdagens køreture skal være behagelige for alle. Det er blandt andet vigtigt at skabe luft og plads omkring passagererne, især hvis det handler om personer med særlige behov eller børn. En minibus er funktionel og kan typisk tilpasses efter brugernes behov. Der er mulighed for at installere lift til kørestolsbrugere eller andre hjælpemidler. Andet special-udstyr som automatgear eller klimaanlæg kan ligeledes være en hjælp for nogle brugere. Med egen minibus eller andet køretøj er man sikret, at brugervenlighed og sikkerhed er tilpasset de gældende behov.